Tècnics Assessors Agroindustrials - Passatge del cep, 4 08720  Vilafranca del Penedès, Barcelona - Tel. 679 499 426 - montsebas@agroindustrials.cat

Comencem un 2018 carregat al primer semestre de tràmits que cal que marquis al calendari i tinguis en compte. Si estas al sector vitivinícola, vinyes i cellers tenim feina a tope, no et despistis 😉.

AUTORITZACIONS DE NOVA PLANTACIÓ DE VINYA

Vols plantar una vinya i no tens autorització?

Ei, que vinyes il·legals no se’n poden tenir. Programa’t: pensa quins camps vols plantar a dos anys vista i sol·licita del 15 gener al 28 de febrer AUTORITZACIONS DE NOVA PLANTACIÓ DE VINYA.
Per més informació i limitacions, contacta’ns que enguany hi ha novetats.

ASSEGURANÇA AGRÀRIA

Com ens assegurem davant del canvi climàtic?

Amb el canvi Climàtic, que fem? Pedra, fred quan els ceps broten, sequeres… Cada dia el temps està més boig i si no has fet assegurança d’hivern recorda que et podem tramitar l’assegurança de primavera amb els terminis següents. Tens dues opcions:

  • 15 gener al 25 de març – mòdul P, riscos coberts: gelada + pedra
  • 1 març al 30 d’abril – mòdul P, riscos coberts: només pedra.

PLA DE RESTRUCTURACIÓ DE LA VINYA

Fas canvis a la vinya?

Aquest hivern arrenques, plantes, emparres… Vaja, fas alguna acció dins dels ajuts del Pla de Reestructuració de la Vinya , i ja ens ho vas comunicar a l’octubre.

Recorda que ara farem la sol·licitud d’ajut del 20 de gener al 20 de febrer.

DUN 2018

Nova edició: DUN 2018

Com cada any la foto de la teva explotació i document de vehicle per sol·licitar tots els ajuts. Tramitarem els ajuts del Pla de Reestructuració i Reconversió de la vinya de les accions a fer a partir d’octubre 2018 – Planifica’t! Termini abans del 15 de març!

Recorda que a la DUN també pots demanar:
Incorporació de Jove Agricultor, Modernització de l’explotació, Turisme rurals, agricultures ecològiques, feromones…

Els terminis per la DUN 2018 sempre que no tingui pla de reestructuració són de l’1 de febrer al 30 d’abril.

AJUTS A CELLERS

Tens un celler? N’obriràs un aviat? Has de saber que…

Enguany hi ha ajut per a inversions a cellers. L’ajut és fins al 40% de les inversions que hi vulguis fer.Informa-te’n amb nosaltres, tramitem la sol·licitud i elaborem el projecte. El termini màxim per tramitar-ho tot és el 16 d’abril del 2018.

Tens un celler i vols anar a vendre el teu vi a països tercers? El termini per demanar les ajudes és fins al 14 de febrer.

Comments

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.