Tècnics Assessors Agroindustrials - Passatge del cep, 4 08720  Vilafranca del Penedès, Barcelona - Tel. 679 499 426 - montsebas@agroindustrials.cat

AJUTS PRV (Plans de reestructuració de la vinya)

Ja està oberta la campanya 2016-2017, per iniciar el tràmit de sol·licitud de l’ajut dels Plans de Reestructuració i Reconversió de la Vinya. El termini de la sol·licitud de la previsió es del 15 d’octubre fins el 15 de novembre. (Nosaltres necessitaríem les dades a molt tardar el 14 de novembre).

El poden sol·licitar totes les persones, que vulguin arrencar, plantar, emparrar, anivellació, desinfecció, re-empeltar o transformar de vas a emparrat, que tinguin inscrites vinyes al Registre vitivinícola de Catalunya (RVC) a nom del beneficiari de l’ajut.

Les accions s’han d’acabar a data 31 de juliol del 2017 o fer un aval bancari, que llavors el termini per acabar les accions serà el 31 de juliol del 2018.

Novetats a confirmar quan es publiqui l’ordre

Està pendent publicació d’una ordre on introdueixi canvis substancials com són:

  • Els aval seran de 100% del possible ajut a cobrar i no del 120% com fins ara.
  • Desapareixen els mòduls de mitjans propis i tota inversió haurà d’anar mitjançant factura i justificant de pagament.

Ara mateix necessitem que ens faciliteu la informació sobre el beneficiari de l’ajut, les mesures a realitzar. I puntualment us informarem dels canvis que puguin esdevenir.

Vine al nostre pla

Contacta amb nosaltres accedint al formulari de contacte o enviant un correu a montsebas@agroindustrials.cat

T’informarem de tot el necessari.

AJUTS PRV (Plans de reestructuració de la vinya)

Comments

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.